Стіл-секретер в імперському стилі (2643), Броди

Останнє редагування : 23.10.2020 .
Стіл-секретер в імперському стилі (2643) - LvivMarket.net
25 370,00 грн. /шт Продано Код товара: 2643
Відгуки

Стіл-секретер в імперському стилі.Стіл-секретер деревяний на прямих,точених ніжках,виготовлений з масиву натурального дерева та натурального каменю-мармур зеленого кольору.Секретер щедро декорований інкрустацією з дорогих та рідкісних порід дерева,має одну велику та чотири маленьких шухляди.Верхня частина столу-секретера виложена натуральним каменем,столешня столу (висувна частина) обтягнута якісним замінником чорного кольору.Ручки шухляд та ніжки столу декоровані латунним литтям,стіл художньо оформлений інкрустацією кольорового дерева.Стіл-секретер вишуканий та оригінальний,вмістимий та зручний в користуванні,в хорошому стані,без видимих дефектів чи пошкоджень,привезений з Бельгії.

Секретер - відокремлений, прихований, таємний. Ще один охоронець таємниць і секретів панянок починаючи XVII - XVIII ст. У ньому поєднуються функції бюро і мініатюрної кабінетної шафи. Секретер поєднує в собі письмовий стіл і безліч поличок, скриньок і відділень з потайними механізмами, що зберігають листи, цінності і важливі документи.Перший секретер класифікувався саме як дамські меблі і виглядав як невеликий столик з відкидною дошкою і шафкою для паперів. Пізніше його розміри збільшилися за рахунок додавання великої кількості скриньок для зберігання листів і ділових паперів. Секретер був надійним охоронцем, адже його потайні відділення, були ретельно замасковані відділеннями явними.Саме тому секретер був символом високої аристократії – далеко не кожна пані могла собі дозволити таку розкіш.

Доторкнувшись рукою до таких предметів, що прикрашали дамські будуари і вітальні, так хочеться узяти в руки справжнє перо і, умочив його в чорнило, написати пару рядків...

Розмір:висота столу-1,70;довжина-0,82;глибина-0,50.

Способи доставки
  • Нова Пошта
  • Самовивіз
  • Делівері
  • Міст Експрес
Способи оплати
  • Передоплата
  • Накладений платіж
  • Готівковий розрахунок

Відгуки про Стіл-секретер в імперському стилі (2643)

Залишити відгук
Напишіть відгук
Невірний email