Ламінат Eurofloor - Perfect Oak, Львів

Останнє редагування : 23.09.2011 .
Ламінат Eurofloor - Perfect Oak - LvivMarket.net
Договірна В наявності
Відгуки

  Наша компанія пропонує Вам ламінат Eurofloor виробництва Німеччини вироблений за найсучаснішими технологіями. Він відрізняється багатим вибором декорів, якісним замковим з'єднанням, структурною поверхнею і подвійним блиском. Велика колірна гамма і чергування різних панелей дозволяє створити дуже цікаві комбінації в представницьких приміщеннях класу «люкс» і звичайних квартирах. Ламінат Eurofloor поєднує в собі високу міцність і довговічність, приємну теплоту і прекрасні споживчі якості. Eurofloor - це натуральна паркетна дошка високоякісного виробництва, вироблена на високоточному європейському обладнанні.

Eurofloor - ламінат з Німеччини, що відрізняється дивовижною красою класичного візерунка. Конструкція Eurofloor відрізняється спресованою багатошаровою структурою, яка включає декілька декоративних шарів. Експлуатаційними перевагами цього ламінату можна назвати запобігання ковзання і антистатичний ефект. Ламінат має високі показники зносостійкості до різних механічних пошкоджень. Крім цього ламінат є відмінним теплоізолятором.

Будь-яке покриття для підлоги володіє своїми достоїнствами і недоліками. Кожен покупець вибирає для себе той варіант, який відповідає його уподобанням і матеріальним можливостям. Ламінат Eurofloor, вироблений у Німеччині, останнім часом користується постійно зростаючим попитом серед покупців. Безліч його позитивних споживчих характеристик у поєднанні з невисокою ціною є причинами такої його популярності. Довговічність, надійність, міцність і вишуканий дизайн характеризують всі колекції ламінату Eurofloor, що представлені на ринку нашої країни.

Виробництво ламінату Eurofloor засноване на використанні високотехнологічного обладнання німецької якості, що і пояснює його відмінну міцність і якісні характеристики цього бренду. Численні випробування і багаторічний практичний досвід роботи дозволяють використовувати даний матеріал в режимі посиленої експлуатації не протязі багатьох років.

Ламінат Eurofloor ергономічний і легкий у монтажі, а завдяки інноваційному підходу з'єднання укладати підлогу зможуть навіть непрофесіонали.

Laminuotos grindys African 
Laminuotos grindys African ( Oak EPO685)
Laminuotos grindys Burgundy Oak 
Laminuotos grindys Burgundy Oak (EPO344)
Laminuotos grindys Danubian River Oak 
Laminuotos grindys Danubian River Oak ( EPO583)

Laminuotos grindys Dark Peat Oak 
Laminuotos grindys Dark Peat Oak (EPO557)
Laminuotos grindys Field Oak 
Laminuotos grindys Field Oak (EPO684)
Laminuotos grindys Gold Oak 
Laminuotos grindys Gold Oak (EPO10345)

Laminuotos grindys Light Peat Oak 
Laminuotos grindys Light Peat Oak (EPO7 556)
Laminuotos grindys Noble Oak 
Laminuotos grindys Noble Oak (EPO686)
Laminuotos grindys Savanna Oak 
Laminuotos grindys Savanna Oak (EPO580)

Laminuotos grindys Shingled Oak 
Laminuotos grindys Shingled Oak (EPO10585)

Способи доставки
  • Нова Пошта
  • Самовивіз
  • Інтайм
  • Автолюкс
  • Гюнсел
  • Нічний Експрес
Способи оплати
  • Передоплата
  • Накладений платіж
  • Готівковий розрахунок
  • Безготівковий розрахунок

Відгуки про Ламінат Eurofloor - Perfect Oak

Залишити відгук
Напишіть відгук
Невірний email