Матеріали для гідроізоляції Ceresit, Львів

Останнє редагування : 23.09.2011 .
Матеріали для гідроізоляції Ceresit - LvivMarket.net
Договірна В наявності
Відгуки

Торгова марка Ceresit, що належить компанії ТОВ «Хенкель Баутехнік», є однією з найпопулярніших брендів на нашому ринку. Більше 100 років під маркою Ceresit виготовляють будівельні матеріали, що відрізняються високою якістю і довговічністю.

    Сьогодні різноманітність продукції Церезіт налічує близько 140 найменувань. Компанією Ceresit постійно проводяться системи матеріалів, що дозволяють виконувати цілі комплексні роботи в самих різних областях будівництва. Продукцію Ceresit застосовують при утепленні фасадів, оздоблення приміщень, гідроізоляції підвальних приміщень та басейнів. Крім цього, Ceresit застосовують і в ремонті залізобетонних конструкцій і будівель.

    Компанія Ceresit не економить на якості виробництва своїх продуктів. Матеріали Церезіт створюються тільки з використанням найкращих і передових технологій. Компанія постійно вдосконалює свій багаторічний практичний і науково-дослідний досвід. Кожне найменування Ceresit відповідає всім запитам та вимогам сучасних будівельників і дизайнерів. Вже не один раз високу якість продукції Церезіт підтверджується не лише міжнародними і російськими сертифікатами, а й незалежними експертизами.

    Суміші для вирівнювання поверхні під укладання плитки Церезіт мають високу якість. Вони легкі у використанні, вологостійкі і нешкідливі. Такі суміші легко вирівнюються за допомогою звичайних інструментів. Вони стійкі до помірних механічних впливів. А висока адгезія до основи є величезною перевагою серед інших компаній. Суміші для вирівнювання поверхні під укладання плитки Церезіт тріщиностійкість, що, безумовно, позначається на довговічності і якості продукту.

    Плиткові клеї Церезіт можуть використовуватися при облицюванні в приміщеннях різної вологості. Такий клей використовується при облицюванні підлоги і стін такими плитками, як кераміка, камінь. Плитковий клей Церезіт також можна використовувати і для приклеювання декоративних плит з пінополістиролу і керамічного профільного каменю, що імітує цеглу. Як правило, товщина плиткового клею Церезіт коливається від 2 до 10 мм. Найменування клею так різноманітно, що вибрати підходящий саме вам не складе ніяких труднощів.
Наприклад, клей Сeresit CM17 представляє з себе еластичну клейову суміш для облицювання поверхонь підвищеної щільності. Або клей Сeresit СМ11, який використовується в процесі облицювання стін і підлоги керамічними, кам'яно-керамічними і кам'яними плитками. Якість і довговічність плиткових клеїв Церезіт допоможуть вам швидко зробити ремонт у приміщенні і радіти їм вічно.

    Затірка для плитки Церезіт так само, як і інші найменування продукції компанії, має найвищу якість і довговічність. Затірка випускається в колірній гамі близько 30-ти кольорів. Затірка для плитки Церезіт має як високу водостійкість, так і морозостійкість. Вона забезпечує гладку поверхню швів, володіє протигрибковими властивостями. Затірка Церезіт Придатна як для внутрішніх, так і для зовнішніх робіт. Вона екологічно безпечна, що є важливою перевагою серед інших компаній, що виробляють затирки для плитки.
Якщо ви бажаєте, щоб ваша робота була високоякісної, тоді ремонтно-будівельні матеріали Церезіт - це те, що вам потрібно!

CL 51 Эластичная полимерная гидроизолирующая масса 
CL 51 Эластичная полимерная гидроизолирующая масса ()
CR 65 Гидроизолирующая масса 
CR 65 Гидроизолирующая масса (25 кг)
CR 166 Эластичная цементно-полимерная гидроизолирующая масса 
CR 166 Эластичная цементно-полимерная гидроизолирующая масса ()

CX 1 Блиц цемент для остановки водопритоков. 
CX 1 Блиц цемент для остановки водопритоков. ()
CX 5 Монтажный и водоостанавливающий цемент 
CX 5 Монтажный и водоостанавливающий цемент ()
CX 15 Монтажный цемент 
CX 15 Монтажный цемент ()
Способи доставки
  • Нова Пошта
  • Самовивіз
  • Інтайм
  • Автолюкс
  • Гюнсел
  • Нічний Експрес
Способи оплати
  • Передоплата
  • Накладений платіж
  • Готівковий розрахунок
  • Безготівковий розрахунок

Відгуки про Матеріали для гідроізоляції Ceresit

Залишити відгук
Напишіть відгук
Невірний email