Ламінат Eurofloor - Rustic Line, Львів

Останнє редагування : 23.09.2011 .
Ламінат Eurofloor - Rustic Line - LvivMarket.net
Договірна В наявності
Відгуки

Наша компанія пропонує Вам ламінат Eurofloor виробництва Німеччини вироблений за найсучаснішими технологіями. Він відрізняється багатим вибором декорів, якісним замковим з'єднанням, структурною поверхнею і подвійним блиском. Велика колірна гамма і чергування різних панелей дозволяє створити дуже цікаві комбінації в представницьких приміщеннях класу «люкс» і звичайних квартирах. Ламінат Eurofloor поєднує в собі високу міцність і довговічність, приємну теплоту і прекрасні споживчі якості. Eurofloor - це натуральна паркетна дошка високоякісного виробництва, вироблена на високоточному європейському обладнанні.

Eurofloor - ламінат з Німеччини, що відрізняється дивовижною красою класичного візерунка. Конструкція Eurofloor відрізняється спресованою багатошаровою структурою, яка включає декілька декоративних шарів. Експлуатаційними перевагами цього ламінату можна назвати запобігання ковзання і антистатичний ефект. Ламінат має високі показники зносостійкості до різних механічних пошкоджень. Крім цього ламінат є відмінним теплоізолятором.

Будь-яке покриття для підлоги володіє своїми достоїнствами і недоліками. Кожен покупець вибирає для себе той варіант, який відповідає його уподобанням і матеріальним можливостям. Ламінат Eurofloor, вироблений у Німеччині, останнім часом користується постійно зростаючим попитом серед покупців. Безліч його позитивних споживчих характеристик у поєднанні з невисокою ціною є причинами такої його популярності. Довговічність, надійність, міцність і вишуканий дизайн характеризують всі колекції ламінату Eurofloor, що представлені на ринку нашої країни.

Виробництво ламінату Eurofloor засноване на використанні високотехнологічного обладнання німецької якості, що і пояснює його відмінну міцність і якісні характеристики цього бренду. Численні випробування і багаторічний практичний досвід роботи дозволяють використовувати даний матеріал в режимі посиленої експлуатації не протязі багатьох років.

Ламінат Eurofloor ергономічний і легкий у монтажі, а завдяки інноваційному підходу з'єднання укладати підлогу зможуть навіть непрофесіонали.

Laminuotos grindys Auksinis ąžuolas 
Laminuotos grindys Auksinis ąžuolas ( EUR08)
Laminuotos grindys Sendintas ąžuolas 
Laminuotos grindys Sendintas ąžuolas (EUR16)
Natural Beech 
Natural Beech (EUR26)

Royal Beech 
Royal Beech (EUR 30)

Способи доставки
  • Нова Пошта
  • Самовивіз
  • Інтайм
  • Автолюкс
  • Гюнсел
  • Нічний Експрес
Способи оплати
  • Передоплата
  • Накладений платіж
  • Готівковий розрахунок
  • Безготівковий розрахунок

Відгуки про Ламінат Eurofloor - Rustic Line

Залишити відгук
Напишіть відгук
Невірний email