Клеї Ceresit, Львів

Останнє редагування : 23.09.2011 .
Клеї Ceresit - LvivMarket.net
Договірна В наявності
Відгуки

Торгова марка Ceresit, що належить компанії ТОВ «Хенкель Баутехнік», є однією з найпопулярніших брендів на нашому ринку. Більше 100 років під маркою Ceresit виготовляють будівельні матеріали, що відрізняються високою якістю і довговічністю.

    Сьогодні різноманітність продукції Церезіт налічує близько 140 найменувань. Компанією Ceresit постійно проводяться системи матеріалів, що дозволяють виконувати цілі комплексні роботи в самих різних областях будівництва. Продукцію Ceresit застосовують при утепленні фасадів, оздоблення приміщень, гідроізоляції підвальних приміщень та басейнів. Крім цього, Ceresit застосовують і в ремонті залізобетонних конструкцій і будівель.

    Компанія Ceresit не економить на якості виробництва своїх продуктів. Матеріали Церезіт створюються тільки з використанням найкращих і передових технологій. Компанія постійно вдосконалює свій багаторічний практичний і науково-дослідний досвід. Кожне найменування Ceresit відповідає всім запитам та вимогам сучасних будівельників і дизайнерів. Вже не один раз високу якість продукції Церезіт підтверджується не лише міжнародними і російськими сертифікатами, а й незалежними експертизами.

    Суміші для вирівнювання поверхні під укладання плитки Церезіт мають високу якість. Вони легкі у використанні, вологостійкі і нешкідливі. Такі суміші легко вирівнюються за допомогою звичайних інструментів. Вони стійкі до помірних механічних впливів. А висока адгезія до основи є величезною перевагою серед інших компаній. Суміші для вирівнювання поверхні під укладання плитки Церезіт тріщиностійкість, що, безумовно, позначається на довговічності і якості продукту.

    Плиткові клеї Церезіт можуть використовуватися при облицюванні в приміщеннях різної вологості. Такий клей використовується при облицюванні підлоги і стін такими плитками, як кераміка, камінь. Плитковий клей Церезіт також можна використовувати і для приклеювання декоративних плит з пінополістиролу і керамічного профільного каменю, що імітує цеглу. Як правило, товщина плиткового клею Церезіт коливається від 2 до 10 мм. Найменування клею так різноманітно, що вибрати підходящий саме вам не складе ніяких труднощів.
Наприклад, клей Сeresit CM17 представляє з себе еластичну клейову суміш для облицювання поверхонь підвищеної щільності. Або клей Сeresit СМ11, який використовується в процесі облицювання стін і підлоги керамічними, кам'яно-керамічними і кам'яними плитками. Якість і довговічність плиткових клеїв Церезіт допоможуть вам швидко зробити ремонт у приміщенні і радіти їм вічно.

    Затірка для плитки Церезіт так само, як і інші найменування продукції компанії, має найвищу якість і довговічність. Затірка випускається в колірній гамі близько 30-ти кольорів. Затірка для плитки Церезіт має як високу водостійкість, так і морозостійкість. Вона забезпечує гладку поверхню швів, володіє протигрибковими властивостями. Затірка Церезіт Придатна як для внутрішніх, так і для зовнішніх робіт. Вона екологічно безпечна, що є важливою перевагою серед інших компаній, що виробляють затирки для плитки.
Якщо ви бажаєте, щоб ваша робота була високоякісної, тоді ремонтно-будівельні матеріали Церезіт - це те, що вам потрібно!

cm11 Клей для устройства плиточных облицовок 
cm11 Клей для устройства плиточных облицовок (25 кг)
СМ 12 – Клей для напольной плитки, керамогранита и плит крупного формат 
СМ 12 – Клей для напольной плитки, керамогранита и плит крупного формат (25 кг)
cm17 Эластичный клей для крепления любых видов плитки 
cm17 Эластичный клей для крепления любых видов плитки (25 кг)

cm117 Универсальный клей для любых видов плитки 
cm117 Универсальный клей для любых видов плитки (25 кг)
Способи доставки
  • Нова Пошта
  • Самовивіз
  • Інтайм
  • Автолюкс
  • Гюнсел
  • Нічний Експрес
Способи оплати
  • Передоплата
  • Накладений платіж
  • Готівковий розрахунок
  • Безготівковий розрахунок

Відгуки про Клеї Ceresit

Залишити відгук
Напишіть відгук
Невірний email